Branduri

De ce Mendola fabrics?

Mendola fabrics corespunde oricărei necesități în materie de decorare cu perdele și draperii. Colecțiile noastre cuprind peste 600 de modele, metrajele noastre pot fi adaptate diferitelor ferestre sau locații ce trebuie decorate, pe măsurile necesare, în stilul în care vrei.

Colecțiile nostre sunt concepute ca un caleidoscop de tipare și culori, cu intenția de a fi combinate și potrivite cu modele din întreaga gamă.

Oferim o varietate mare de produse din care să alegi, să mixezi și să decorezi. În functie de dimensiunile, sistemul de prindere și de modalitatea de încrețire/ agățare aleasă, mai tradițională, cu rejansă sau, pentru un feeling contemporan, recomandăm inele sau bride. Dacă te grăbești o parte din materiale se găsesc și sub forma de ready made la o parte din partenerii noștri.

Mendola fabrics – Marketing si distributie

Noile colectii Mendola fabrics sunt lansate de doua ori pe an printr-o retea de parteneri, distribuitori, lanturi DIY, magazine specializate, studio-uri de design sau alte business-uri legate de materiale textile in peste 23 tari.

Mendola fabrics este prezent in piata dn Romania si prin lanturl de retail detinut de grup Nobila Casa, cu 13 locatii in orasele  Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Brasov, Sibiu, Baia Mare, Tirgu Mures, Alba Iulia si Bistrita cat si printr-un magazin propriu detinut de catre compania Deco Center, parte din grup ce detine si distribuie brandul Mendola fabrics ca si core business,  etalon in comertul de perdele si draperii in centrul orasului Cluj Napoca. Aceste showroom-uri dau posibilitatea partenerilor, designerilor, decoratorilor si clientilor lor sa vizioneze gama completa de perdele si draperii mendola fabrics.

Cataloagele noastre de mostre ce prezinta gamele si colectiile sunt utilizate de retaileri si designeri de interior din multe tari europene si din Romania. Toate modelele sunt atent alese si concepute pentru a asigura un inalt nivel de calitate, a mentine un excelent nivel al stocurilor si distributie de mostre rapida si eficienta in pietele pe care este prezent brandul mendola fabrics.

Compania Deco Center investeste annual in campanii de imagine si promotionale penru fiecare brand din familia Mendola, cu focus special pe Mendola fabrics atat in Romania cat si in Europa in magazine ce comercializeaza produse de interior, DIY, home&deco pentru a oferi suport clientilor si a mentine notorietatea brandului.

Mendola fabrics – Customer Service

Mendola fabrics prin compania Deco Center este dedicata in a oferi un inalt nivel al serviciilor pentru clienti. Sistemul de gestiune integrat ofera informatii partenerilor in timp real privind nivelul de stoc pentru fiecare model. Un centru logistic ultramodern ce asigura livrarea comenzilor lansate pana la orele 14.00 in aceeasi zi prin sistem de curierat sau in maxim 7 zile prin platforma logistica proprie.Procesarea rapida a comenzilor impreuna cu sistemul de transport performant propriu si prin terti ofera o distributie de cea mai inalta eficienta din industrie.