Mendola home textiles

 

Mendola home textiles

Este brandul ce ofera produse ready made, perdele si draperii pentru persoane ce apreciaza timpul, au nevoie de solutii rapide, eficiente insa cu un design si o calitate superioare.

Se adreseaza persoanelor cu un ritm alert de viata, cu stil de viata modern, in viteza,  un om aflat în permanentă miscare. Cu toate acestea, acest client nu doreşte să facă rabat de la calitate şi aspect, fapt pentru care are nevoie de soluții rapide şi eficiente în fiecare domeniu al vieţii sale, dar mai ales atunci când vine vorba de spaţiul în care isi desfasoara o mare parte din ea.

Deco Center, fiind conștient că timpul este prețios pentru toată lumea, a dezvoltat soluții și pentru aceste situații, soluţii cuprinse în oferta noastră de Ready Made, cu perdele şi draperii finite la dimensiuni standard (140×245 cm şi 300×245 cm).

De asemenea, acordăm o importanță sporită şi solicitărilor specifice venite din partea lanţurilor de magazine. Gama de perdele şi draperii Mendola Home Textiles se aliniează trendurilor actuale și, indiferent de finisările aplicate (bride, inele sau rejansă), calitatea produselor este superioară.